top of page

pet., 15. dec.

|

KUD Dobrova

🎄 PRAZNIČNA ULICA NA DOBROVI 🎅

✨ Na Dobrovi bo letos prav poseben in čaroben december! 🎉

Registration is closed
See other events
🎄 PRAZNIČNA ULICA NA DOBROVI 🎅
🎄 PRAZNIČNA ULICA NA DOBROVI 🎅

Datum in lokacija

15. dec. 2023, 18:00 – 22:00 GMT +1

KUD Dobrova, Ulica Vladimirja Dolničarja 2, 1356 Dobrova, Slovenia

O dogodku

V petek, 1.12.2023 ob 18. uri vas vabimo, da se nam pridružite pri prižigu lučk pred gasilskim domom PGD Dobrova in nato s povorko godbe Dobrova - Polhov Gradec na Praznično ulico v središču Dobrove za trgovino Mercator, kjer bo še posebej živahno, praznično in zabavno!

Praznična ulica na Dobrovi bo odprta vsak petek v decembru med 18. in 22. uro. Za vrhunsko glasbeno vzdušje bo vsak petkov večer skrbel MC Žika & DJ Sushi, ki bo vrtel najboljše božične ritme in nas popeljal v pravo praznično vzdušje!

Na otvoritvi Praznične ulice 1.12.2023 nas ob 19.30 uri čaka zelo posebna točka - ognjeni nastop izvajalke FireArt, ki bo poskrbela za nepozabno plamensko doživetje!

Praznična ulica na Dobrovi ne bo le glasbeno ognjena, ampak bo tudi prava paleta lokalnih okusov in izdelkov! Na prazničnih stojnicah različnih lokalnih ponudnikov bomo lahko razvajali naše brbončice in poiskali edinstvena darila za naše najbližje.

Vabljeni, da skupaj ustvarimo nepozabne trenutke in napolnimo decembrske večere s smehom, glasbo in praznično čarobnostjo!

Praznično ulico na Dobrovi organizira Sekcija ŠUS - KUD Dobrova v sodelovanju s PGD Dobrova in Godba Dobrova - Polhov Gradec.

Praznično ulico na Dobrovi so podprli:

Krajevna skupnost Dobrova

Občina Dobrova - Polhov Gradec

Eurogarden Slovenija

Vstop je prost.

Vljudno vabljeni.

Ilustriral: David Pirnat Delavnice David

Deli dogodek

bottom of page