top of page

pet., 15. sep.

|

KUD Dobrova

IZSTRELITEV ŠUS: Uradna predstavitev športno umetniške sekcije!

Z veseljem vas vabimo na uradni pričetek delovanja in predstavitev Sekcije ŠUS, ki bo potekala 15. septembra 2023 od 18. ure dalje v kulturni dvorani Dobrova, na naslovu ulica Vladimirja Dolničarja 2.

Registration is closed
See other events
IZSTRELITEV ŠUS: Uradna predstavitev športno umetniške sekcije!
IZSTRELITEV ŠUS: Uradna predstavitev športno umetniške sekcije!

Datum in lokacija

15. sep. 2023, 18:00 – 18:05 GMT +2

KUD Dobrova, Ulica Vladimirja Dolničarja 2, 1356 Dobrova, Slovenia

O dogodku

Ste pripravljeni na dogodek, ki bo združil umetnost, šport in druženje v eno nepozabno izkušnjo?

Z veseljem vas vabimo na uradni pričetek delovanja sekcije ŠUS. Predstavitev sekcije bo potekala v petek, 15. septembra 2023, od 18. ure dalje v kulturni dvorani Dobrova (ulica Vladimirja Dolničarja 2).

Ta večer bo praznovanje naše skupnosti, naše kulture in našega zavezanega dela, ki ga vlagamo v ustvarjanje boljše prihodnosti.

Dogodek se bo začel z igranjem namiznega tenisa ob prisotnosti olimpijske podprvakinje Tjaše Prah. Vse, ki jih zanima, kaj ponuja KUD Dobrova, vabimo k info točkam, kjer bodo na voljo informacije o tečajih, delavnicah in različnih programih. Za dodatno popestritev bo poskrbel srečelov, ki bo razveseljeval z različnimi nagradami.

Uradni del večera bo odprla predsednica KUD Dobrova s svojim pozdravnim govorom, nato pa bodo na odru KUD Dobrova zasijale sekcije s kratkimi umetniškimi točkami, ki odražajo talent in kreativnost naše skupnosti.

Za glasbeni zaključek večera bodo poskrbeli Erik & Ivan Hudnik, Presnete Kasete, Dobrovške Zajkle in Kliše Band, ki vas bodo popeljali pozno v noč.

Na dogodku bo poskrbljeno tudi za gostinsko ponudbo.

Pridružite se nam na tem posebnem dogodku.

Veselimo se, da bomo ta večer preživeli skupaj z vami!

VSTOP PROST!

Deli dogodek

bottom of page