top of page

IZSTRELITEV ŠUS - Uradna predstavitev športno umetniške sekcije!


PETEK 15. september 2023

Ob 18.00 uri

KUD Dobrova Ulica Vladimirja Dolničarja 2

1356 DobrovaSte pripravljeni na dogodek, ki bo združil umetnost, šport in druženje v eno nepozabno izkušnjo?


Z veseljem vas vabimo na uradni pričetek delovanja sekcije ŠUS. Predstavitev sekcije bo potekala v petek, 15. septembra 2023, od 18. ure dalje v kulturni dvorani Dobrova (ulica Vladimirja Dolničarja 2).


Ta večer bo praznovanje naše skupnosti, naše kulture in našega zavezanega dela, ki ga vlagamo v ustvarjanje boljše prihodnosti.


Dogodek se bo začel z igranjem namiznega tenisa ob prisotnosti olimpijske podprvakinje Tjaše Prah. Vse, ki jih zanima, kaj ponuja KUD Dobrova, vabimo k info točkam, kjer bodo na voljo informacije o tečajih, delavnicah in različnih programih. Za dodatno popestritev bo poskrbel srečelov, ki bo razveseljeval z različnimi nagradami.


Uradni del večera bo odprla predsednica KUD Dobrova s svojim pozdravnim govorom, nato pa bodo na odru KUD Dobrova zasijale sekcije s kratkimi umetniškimi točkami, ki odražajo talent in kreativnost naše skupnosti.


Za glasbeni zaključek večera bodo poskrbeli Erik & Ivan Hudnik, Presnete Kasete, Dobrovške Zajkle in Kliše Band, ki vas bodo popeljali pozno v noč.


Na dogodku bo poskrbljeno tudi za gostinsko ponudbo.


Pridružite se nam na tem posebnem dogodku.


Veselimo se, da bomo ta večer preživeli skupaj z vami!


VSTOP PROST! IZSTRELITEV ŠUS - PARKIRANJE

Za vse obiskovalce dogodka Izstrelitev ŠUS, uradne predstavitve športno umetniške sekcije, ki bo v petek, 15.9.2023, s pričetkom ob 18. uri, smo pripravili zemljevid Dobrove z označenimi parkirnimi mesti za lajžo orientacijo in dostop z avtomobilom.


Se že veselimo našega druženja na dogodku.


コメント


bottom of page